Paaspop

Een thuiswedstrijd

Purple Group zorgde in 2019 voor een groot deel van de podiumtechniek met licht, geluid en rigging voor de 10 verschillende area’s. Met ruim 300 mandagen hebben we gewerkt aan de opbouw en afbouw van de techniek.

We leveren al 20 jaar de techniek voor Paaspop, met ieder jaar een uniek plan. Van begin tot eind duurt de voorbereiding voor dit evenement plusminus een half jaar. De opbouw duurt vijf dagen, de show duurt drie dagen en de afbouw is binnen 24 uur geregeld. Ook dit jaar hebben we weer mogen bijdragen aan dit evenement!

Paaspop is een driedaags evenement dat zich jaarlijks in Schijndel afspeelt tijdens het paasweekend. Het wordt gezien als start van het nieuwe festivalseizoen. Er treden veelal Nederlandse artiesten op, van groot tot klein. Paaspop trok de afgelopen edities ruim boven de 50.000 bezoekers. Vorig jaar waren er ruim 81.000. Dit jaar, in 2019, een nieuw recordaantal: 90.000 bezoekers!

Het festival begon in Schijndel met de band Normaal in de manege op het festivalterrein. Hier hadden wij de eer om één podium te voorzien van licht en geluid. Onderhand zorgen we er samen met de organisatie van Paaspop voor dat het event elk jaar weer een succes is.

De juiste expertise op de juiste plek. De main-stage behoeft een andere aanpak dan de bruine kroeg waar dj’s komen optreden. Onze crew wordt op basis van deze behoefte op de juiste area ingezet.

In opdracht van Heineken bouwden we speciale trussbarren op Paaspop. Met tweeënhalf trailer vol aan trussen werden barren gebouwd waar de bezoekers een drankje konden krijgen. Een mooie beleving voor zowel ons als voor de bezoekers van Paaspop 2019!