Touring

Een sterk team van A naar B

Touring is een aparte tak van sport in de evenementenindustrie en dat houd in dat je denk- en werkwijze aangepast moet worden.
Nauwkeurige voorbereiding en flexibel denken zijn hierbij vereist.

Back-to-back-shows

De zegswijze “niet lullen maar poetsen”, is nergens zo goed van toepassing als in een tour. Bij Back-to-back-shows, waarbij de opbouw, de show en de afbouw binnen 24 uur plaatsvind, geldt het bijna letterlijk.

Tijdens een tour met veel dagen achter elkaar optredens en waarbij vaak ook over landsgrenzen heen gegaan wordt is volhouden en aanpakken een echte uitdaging.

Tourrack

Waardevolle voorbereiding

We hebben alles in huis om een tour tot in de puntjes voor te bereiden en te verzorgen.
Licht- en audiosets worden in huis geprepareerd en gaan zo kant-en-klaar mogelijk op transport.

Een goede voorbereiding minimaliseert arbeidstijden tijdens de tour. De behaalde tijdwinst vertaald zich in meer nachtrust en een verminderde kans op het maken van fouten.

Totaalpakket bij touring

Wij bieden een totaalpakket.
Naast de apparatuur en technici verzorgen we ook het transport van de materialen. Hieronder vallen ook zaken zoals vergunningen, tolheffingen, ontheffingen of een ATA-carnet. Daarnaast boeken we, desgewenst en wanneer nodig, tickets, hotelkamers en taxiritten of shuttle diensten.

Regelgevingen per land

Interpretatie van regelgeving over gebruik en de minimale vereisten over de staat van materialen wil nog wel eens verschillen per land.
Onze materialen uit eigen voorraad voldoen aan Europese regelgeving.
We kunnen altijd de juiste certificaten en rapporten overleggen. We willen natuurlijk altijd voorkomen dat een opbouw of een show stilgelegd moet worden.
Ook onze medewerkers zijn onderhevig aan en voldoende bekend met regelgeving. Zij zijn gebonden aan Arbowetgeving en regelgeving over rij- en rusttijden.