Dance Events

Electronic Dance Music

Het laatste decennium is Electronic Dance Music (EDM) ontzettend in populariteit gestegen. Met als logisch gevolg dat er de laatste jaren ook ontzettend veel “dance events” zijn ontstaan. Wij zijn bij deze evenementen vanaf het begin enthousiast betrokken geweest en nu, anno 2020, is EDM binnen Purple Group verantwoordelijk voor een aanzienlijk aandeel in omzet en activiteiten.

Verbonden

Trots zijn wij erop dat zeer gerenommeerde dance organisatoren zich verbonden voelen met Purple Group!
We zijn inmiddels een graag geziene partner bij o.a. onderstaande klanten en events waarvoor we de technisch leverancier zijn.

  • ALDA (ADE, AMF, ASOT, New Horizons)
  • B2S (Thunderdome, Decibel, Pussylounge)
  • Q-dance (Defqon)
  • Art of Dance (MOH, Dominator, Syndicate)
  • Bass Events (Reverze)

Aanpak

Onze manier van aanpak, ons denken en doen, maar zeker ook de apparatuur die we gebruiken, maken dat wij succesvol zijn in deze markt.

Daarbij komt het bij de Dance events erop aan dat er met veel verschillende partijen en disciplines samengewerkt moet worden. De preproductie en uitvoering vinden meestal plaats in een kort tijdbestek.

Naast licht, geluid en rigging heb je te maken met podiumbouw, decor, special FX, motion, pyro, laser, de organisatie en de verhuurder van de locatie. Vooral door jarenlange ervaring en samenwerking met deze partijen, maar ook door de unieke en professionele werkwijze van Purple Group, waarbij we met vaste contactpersonen werken, maakt dat ook organisaties in EDM graag met ons werken.