(Junior) Projectmanager Licht

Maak een mooi project tot jouw project

Ben jij die licht specialist met leidinggevende kwaliteiten? Praat jij net zo makkelijk met opdrachtgevers als met collega’s en bewaar jij de rust tussen 100.000 festivalbezoekers? Dan spreken we graag met je over onze functie

(Junior) Projectmanager Licht

die de spin in het web is tussen opdrachtgevers, ontwerpers, onze mensen en materialen. Je bent vanaf het eerste moment betrokken bij de productie en doet als laatste de deur weer dicht. Je hebt oog voor het resultaat, maar zeker ook voor je collega’s terwijl je ervoor zorgt dat zij hun werk optimaal kunnen doen.

De ene dag sta je vrachtwagens te lossen, de andere dag zorg je ervoor dat je materiaal- en crewlijsten kloppen, dat de accreditaties zijn ingevuld en dat alle crew voldoende eet en rust.
En Oja: je bent een licht freak die de op de hoogte is van de stand van de lichttechniek en die bekend is met alle relevante wet- en regelgeving. Kortom: Je combineert social en technical skills.

We vragen veel, maar we bieden ook wat: Je werkt met de mooiste apparatuur op de meest aansprekende plekken voor spraakmakende en kleurrijke opdrachtgevers.

Wil jij werken bij en voor de top in evenemententechniek, met collega’s die stimuleren, presteren en je helpen te groeien? Dan willen we graag met je kennismaken.

Stuur snel jouw motivatie en CV naar vacature@purplegroup.nl.